Чергова допомога для учасників АТО від духовенства та православної молоді району

???????????????????????????????

   У неділю, 22 лютого, священики району на чолі із благочинним Рожищенської округи протоієреєм Петром Іваничко, представники православного молодіжного братства “НІКА” та Недільної школи села Залісці передали для учасників АТО благодійні пожертви. 

    Протягом Різдвяних свят по селах району відбувалися благодійні концерти під час яких збиралася допомога українським воїнам. До благодійного збору долучилися  також активісти молодіжного братства “НІКА” та Недільної школи села Залісці, які із наколядованих коштів подарували 2 тис. гривень  Збройним силам.

    За зібрані гроші священики купили 25 маскхалатів та 15 пачок свічок, які, як виявилося,  є необхідними речами для розвідників та десантників.  В додаток до цього було зібрано ще 4,5 тис. гривень. Усе це  було передано в центр збору допомоги учасникам АТО в місті Рожище.

      В ході передачі допомоги священики поспілкувалися із волонтерами та самими вояками, які повернулися із зони бойових дій. Волонтери поділилися проблемами, а духовентво пообіцяло вміру можливостей і надалі допомагати  захистникам Вітчизни.

    А самим щемливим моментом було передача листа українським воїнам, який написала учасниця браства “НІКА” Надія Шрай. На прохання присутніх вона прочитала його вголос. На суворих чоловічих обличчях загартованих війною виступили неприховані сльози. ” Кожна така допомога робить нас сильнішими та вселяє в нас віру в те, що ми зуміємо зупинити цю страшну війну” – підкреслив один із присутніх. 

    На прощання священики побажали усім Божого благословення та заступництва Божої Матері, як воїнам, так і волонтерам та зауважили, що за всіх них в храмах лунає молитва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *