Великоднє богослуження у Будинку для престарілих

???????????????????????????????

    Люди похилого віку , які змалечку звикли до храму та богослужень боляче переносять  відсутність можливосі на велике свято Пасхи перебувати на святковому богослуженні.  

    На краю району в селі Навіз знаходиться стаціонарне відділення для постійного проживання Рожищенського територіального центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, в якому саме і перебувають такі люди. Вже кілька років місіонерська група священиків духовно окормляє мешканців закладу, вітаючи їх із церковними святами та  звершуючи таїнства. Свято Христового Воскресіння не стало вийнятком, і цього дня духовентво також завітало до центру.

    Святкове богослуження, яке було мрією стало для стареньких реальністю.  Для них було відслуженно Пасхальну Заутренню. Богослуження очолив прес-секретар благочиння священик Дмитрій Теравський під спів хору  священиків району на чолі протоієрея Сергія Савієвського. Також було прочитано пасхальне Євангелія.

     Радість торжества переповнювала усіх. Старенькі цілували руки, щиро дякували за молитву та бажали священикам довгих літ життя, а духовенство із співом “Христос Воскрес” обійшли усі кімнати та привітали  прикутих до ліжка хворих мешканців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *