Благословення випускників

IMG_1156

     29 травня у школах міста Рожище проводилися  урочистості Останього дзвінка. Разом із цим розпочалися і випускні заходи для учнів  одинадцятих класів.      В  цей день багато  з них прийшли до храму подякувати Богу за успішне завершення навчання та попросити Божого благословення на доросле життя.

Випускників у Свято-Михайлівському храмі зустрічав благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко. Було відслужено подячний молебень та молебень з проханням   Божого благословення на майбутнє. По закінченню молебня отець Петро звернувся до дітей із повчальним словом, в якому наголосив, що незважаючи на завершення навчання у школі вони все одно залишаються дітьми для своїх батьків.

Також отець благочинний зауважив, що із дорослим життям розпочнуться і дорослі проблеми, у вирішенні котрих потрібно керуватися  не власними амбіціями, а Господніми заповідями.  На прощання випускникам було виголошенно та проспівано многоліття, а в знак благословення отець Петро кожного окропив Святою водою та благословив іконкою

Спасителя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *