В лікарняній капличці молитовно відзначили перший ювілей

20 грудня 2012 році в Рожищенські центральній районній лікарні відбулася непересічна подія. З благословення покійного митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та з дозволу лікарняного керівництва було відкрито капличку на честь Всіх святих землі Волинської.       

У середу цього року виповнився перший ювілей – п’ять років з дня заснування. З нагоди цієї події з благословення керуючого Волинською єпархією єпископа Нафанаїла було піднесено подячну молитву.

Благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко, відповідальний за служіння в лікарні протоієрей Дмитрій Теравський та клірик Свято-Михайлівського храму міста Рожище священик Олександр Іваничко звершили водосвятний молебень, під час якого подякували Богу за допомогу і благословення та помолилися за лікарів, обслуговуючий персонал і хворих .

У своєму слові отець благочинний привітав отця Дмитрія із ювілеєм та побажав і надалі старанно звершувати служіння. Також священик  висловив слова підтримки хворим і лікарям, закликав їх до терпіння, любові один до одного і взаєморозуміння. На останок побажав усім Господнього благословенння, заступництва Пресвятої Богородиці та довгих літ життя.

Варто зауважити, що служіння в лікарняній капличці звершується щосереди о 18 годині. Капличка знаходиться на третьому поверсі у Неврологічному відділенні. При виникненні термінової потреби священика (сповідь, причастя) звертатися за телефоном: 097 649 27 52 / 095 700 35 61    – отець Дмитрій, або 096 926 03 89 – отець Петро (Благочинний).

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *