Різдвяні привітання для працівників державних установ (відео)

?

У вівторок, 16 січня, благочинний району протоієрей Петро Іваничко  та хор священиків благочиння під керуванням протоієрея Сергія Савієвського привітали з Різдвяними та Новорічними святами районних посадовців та працівників державних установ.     

На запрошення   заступника голови районної адміністрації Сергійчук Інни Євгеніївни та голови районної ради Музики Андрія Євгеновича, священики привітали усіх працівників зазначених органів влади. А на запрошення  голови районного суду Сіліча Івана Івановича зі святами привітали і працівників судової влади.

  Також з привітаннями священики завітали і до міської ради міста Рожище на чолі із Поліщуком В’ячеславом Анатолієвичем, районного відділу поліції, пенсійного фонду, Рожищенського відділення Луцької ОДПІ, райспоживспілки, Дитячого розподільчого притулку та лікарні.

Отець благочинний бажав усім щасливого Нового року, Божої милості та миру в нашій країні, а хор священиків співав колядок та віншував.  Люди раділи, підспівували, дякували та  прохали і наступного року їх не оминати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *