Черговий гуманітарний вантаж із Рожищенського благочиння був доставлений для вимушених переселенців у Святогірську Лавру

В період з 24 по 27 квітня з благословення керуючого Волинською єпархією єпископа Нафанаїла священики Рожищенського благочиння в четвертий раз доставили гуманітарний вантаж для вимушених переселенців, які проживають у місті Святогірськ Слов’янського району Донецької області.      

Допомога, а це були картопля, морква, буряк, консервація, крупи, олія, одяг, а також близько сімсот Великодніх пасок, було завезено у Свято-Успенську Святогірську Лавру, де, безпосередньо, проживає до тисячі переселенців. 

Вантаж було доставлено прес-серетарем Рожищенського благочиння священиком Дмитрієм Теравським у супроводі священиків Віталія Катеринчука (с. Топільне), Миколи Жученя (с. Залісці) та Сергія Савієвського (с.Любче).

Варто зазначити, що допомога, а це близько п’яти тон,  була зібрана прихожанами православних храмів міста Рожище, с. Копачівка, с. Топільне, с. Переспа та  с.Береськ.

Транспорт та кошти на пальне надали як місцеві (Роман Грисюк, Рожищенська Райспоживспілка, Анатолій Шинкарук, Іван Сіліч, Ігор Стельмашук, Олександр Фальфушинський, Микола Давидюк  ) так і просто небайдужі  благодійники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *