Пасхальне вітання благочинного Рожищенської округи протоієрея Петра Іваничко

4477306

  Воскресіння Христове, Пасха  Господня – це Свято свят і Торжество із торжеств. Свята Церква в духовній радості й торжестві вигукує: “Цей день, що його створив Господь, радіймо і веселімся в нім”. 

Христос Воскрес – і торжествує життя, Христос Воскрес – і смерть переможена, Христос Воскрес – і нам дароване вічне життя. Тому серце кожного віруючого сповнене духовною радістю. і ця радість дає нам сили долати труднощі нашого земного буття, вона є  джерелом надії на вічне життя із Христом.

Завдання кожної людини, яка живе на землі, – пізнати Богав, пізнати Його вчення й налаштувати своє життя так, щоб воно стало проповіддю істини Воскресіння Христового. Своїм життям людина повинна виправдовувати високе звання християнина.

Воздюблені у Христі дорогі брати й сестри! Щиро вітаю вас із великим і світлим святом Пасхи Христової! Воскреслий із мертвих Христос Життєдавець нехай укріпить кожного з вас у вірі й любові й подасть Свою всесильну допомогу: старим і хворим дарує міцність і силу, вдовам і сиротам буде відрадою і втіхою, сім’ям пошле мир і злагоду, долоді й дітям – чистоту і цнотливість.

  Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *