У День Незалежності України в храмах району були піднесенні сугубі молитви за Батьківщину

14     В понеділок. 24 серпня, у День Незалежності України, по храмах Рожищенського району, була піднесена сугуба молитва за Україну.    
У Свято-Михайлівському храмі міста Рожище в цей день було звершенно Божественну літургію, яку очолив клірик цього храму священик Олександр Іваничко у співслужінні священика Ігора Мельхова. Опісля було відслужено святковий молебень за Украну, який очолив прес-секретар Рожищенського благочиння священик Дмитрій Теравський.
Рівно о півдні настоятель Свято-Стефанівського храму з парафіянами села Пожарки Рожищенського району відслужили святковий молебень за мир на українській землі. Не дивлячись, що зараз гаряча пора року – збір урожаю, більше двох десятків людей разом з дітками у вишитих сорочках прийшли помолитись у древню церквицю.

      У  селах Доросині та Кияж священик Євгеній Срібний звершили святковий молебень за мир у нашій Державі. -Нехай же Господь Бог змилостивиться над нами та подарує великий і невід’ємний мир! – Промовив до присутніх священик.

   По завершенні урочистого молебня священик проголосив уставне многоліття за Україну, її владу, воїнів та усіх людей нашої Батьківщини.

Священики вітали усіх присутніх у храмах із Днем Незалежності й закликали кожного долучатись молитвою та добрими справами до збереження суверенітету України, і, головне, збереження віри та миру в серці кожного, що є запорукою збереження миру по всій українській землі.

 Такі молебні було звершено у більшості храмах району.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *