15-літній ювілей Свято-Вознесенського храму села Кобче

IMG_0099

  В понеділок, 19 жовтня, маленьке село Кобче ожило від ударів в дзвони. В цей день 15 років тому було освячено  місцевий Свято-Вознесенський храм, який і скликав усіх піднести подячну молитву.    

З нагоди ювілею святкове богослуження з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта очолив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничкко. Йому співслужили настоятель храму протоієрей Віталій Виннічук, священик села Топільне протоієрей  Віталій Катеринчук та колишні настоятелі: клірик Кам’янець-Подільської єпархії протоієрей Віталій Гермак, клірик Маневицької округи священик Георгій Хомич та клірик Горохівської округи священик Роман Світлик.

По закінченні Божественноі літургії було відслуженно подячний молебень в завершення якого отець благочинний привітав настоятеля та прихожан із ювілеєм, побажав усім кріпості духовних та фізичних сил і з Божою допомогою дочекатися наступного ювілею. Отець настоялель в свою чергу подякував духовенству за молитовну підтримку та побажав присутнім довгих літ життя.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *