У м. Рожище урочисто відзначили престольне свято

????????????????????????????????????

    В суботу, 21 листопада, в день свята Собору Архістратига Божого Михаїла Свято-Михайлівський храм міста Рожище урочисто відзначав престольне свято.     

    З самого ранку біля храму доводилися до ладу останні приготування, а настоятель храму із переживаннями приймав гостей. 

   Святкове богослужіння з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта очолив благочинний Рожищенської округи та настоятель храму протоієрей Петро Іваничко, якому співслужили священики запрошені на свято.  Також на святкуванні були присутні голова райдержадміністрації Гайворонська Інна Михайлівна, голова районної ради Музика Андрій Євгенович та очільник міста Рожище Поліщук Вячеслав Анатолійович       

      Богослужіння супроводжувалося співом двох хорів: церковного та професійного. Після співу “Отче наш…”  проповідь виголосив протоієрей Петро Мазур, який розповів про ангельський світ та його значення в житті людини.

      Після завершення Божественної літургії відбувся хресний хід навколо храму. Велика кількість людей, яка дивом вмістилася у храмі наповнила церковне подвір’я. Отець благочинний привітав усіх із святом та  подякував духовенству та  вірянам за підтримку і довіру.

      Із вітальними словами до отця благочинного та усіх присутніх також звернулися представники  влади. Можновладці побажали розвитку та процвітання як храму, так і усій парафії. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *