Престольне свято та 20-літній ювілей відзначили в селі Любче

IMG_0113

    У середу, 25 листопада, жителі села Любче відзначили престольне свято свого храму та 20 -літній ювілей. День пам’яті святителя Іоанна Милостивого є святом всього села і  з самого ранку до храму почали сходитися люди, а згодом і з’їжджатися запрошені священики.       

Святкове богослужіння, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, очолив настоятель храму Всіх святих землі Волинської міста Луцьк протоієрей Володимир Яцишин, якому співслужили  священики району, вихідці із села та клірик храму Всіх святих землі Волинської міста Луцька протодиякон Ігор Савієвський. Богослуження супроводжувалося співом двох хорів: місцевого та хору священиків благочиння, керівником якого є настоятель храму протоієрей Сергій Савієвський.

По закінченні літургії відбувся хресний хід навколо храму, який очолив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко. У вітальному слові отець благочинний закликав всіх по прикладу святителя Іоанна Милостивого до милосердного та милостивого відношення до ближніх. Також отець Петро привітав настоятеля та вірян із храмовим ювілеєм та побажав всім в доброму здоров’ї дочекатися наступного та урочисто його святкувати.   Настоятель храму  подякував священикам та прихожанам за свято та побажав всім довгих та благих літ життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *