Священики привітали мешканців та працівників Рожищенського стаціонарного відділення для постійного проживання з 15-літнім ювілеєм

DSCN8267

    В 2000 році, на зимового Миколая, в колишньому приміщенні школи в селі Навіз було відкрито районний притулок для одиноких пристарілих громадян та інвалідів.      

З нагоди 15-ї річниці у стаціонарному відділенні для постійного проживання Територіального центру Рожищенського району відбулись урочистості, участь у яких взяли голова районної державної адміністрації Інна Гайворонська,  директор Терцентру Галина Поліщук, прес-секретар Рожищенського благочиння священик Дмитрій Теравський та настоятель Свято-Успенського храму с.Навіз протоієрей Анатолій Остапчук.

Вітаючи підопічних відділення, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська побажала їм міцного здоров’я, благополуччя та миру.

Отець.Дмитрій та отець Анатолій також привітали присутніх із ювілеєм закладу. Вітаючи отець Дмитрій  подарував   ікону Пресвятої Богородиці «Нев’янучий цвіт» та побажав усім здоров’я, натхнення та Божого благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *